Zobacz temat
Kto tu jest? 1 Gość (ci)
gra w Brink
|
|
ajas |
Dodany dnia 16-05-2011 10:08
|
![]() Generał armii ![]() Postów: 6842 Data rejestracji: 30/03/2011 11:45 |
Witam z racji pogrania już jakiś czas w w/w pozycję którą już oceniłem nachodzi mnie pewna myśl. Grając po sieci 8v8 producenci piszą że do czasu załatania problemów z silnikiem sieciowym rozgrywka będzie wyglądała tak 4boty + 4 graczy na stronę. Wszystko w grze się zgadza tylko jak się gra to odnosi się wrażenie że to się gra tylko z botami i na dodatek chyba jak jest więcej graczy na planszy to można to rozpoznać tym że jest większa przycinka. Dziwne to latasz sobie po planszy widzisz gości myślisz że to ludzie a to boty. Jeszcze ciekawsza myśl jak sobie radzi z tymi botami sam serwer a może te boty jakoś egzystują w tej wirtualnej rzeczywistości. Przykład jest akcja w której jest zadanie przeniesienia teczki z punktu A do B za teczkę chwyta bot leci do punktu B a w między czasie wewnątrz CPU boty się dogadują ze sobą bot z teczką mówi ja lecę i udaję że mi się chce a kolega bot mówi ja niby za tobą będę leciał niby jako osłona jakiś inny ze strony przeciwnej mówi to doleć do schodów a ja tam cię zatłukę aby wyglądało na prawdziwą akcję a my żywi ludzie wychodzimy na idiotów. ?mieszne to trochę ![]() I wychodzi na to że powinna być możliwość wyboru czy chcę z botami czy nie AjaS has left the building!!!!
Raz się skurwisz, kurwą pozostaniesz! - Józef Piłsudski If I Die in a Combat Zone, Box Me Up and Ship Me Home |
|
|
ajas |
Dodany dnia 02-08-2011 20:53
|
![]() Generał armii ![]() Postów: 6842 Data rejestracji: 30/03/2011 11:45 |
Witajcie odgrzewam kotleta podobno pojawił się bezpłatny DCL do w/w produkcji z nowymi całkiem mapami - ale czy poprawili engine sieciowe to nie wiem HGW
AjaS has left the building!!!!
Raz się skurwisz, kurwą pozostaniesz! - Józef Piłsudski If I Die in a Combat Zone, Box Me Up and Ship Me Home |
|
Przejdź do forum: |