Nawigacja
Skład
Ostatnio na forum
Aktualnie online
Gości online: 1

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 198
Najnowszy użytkownik: JoachimR7
Ostatnio Widziani
darkdvrpl Nick: darkdvrpl
Dołączył/a: 24.08.11
3 tygodni
Markorek1982 Nick: Markorek1982
Dołączył/a: 09.06.11
13 tygodni
05paw Nick: 05paw
Dołączył/a: 23.08.11
15 tygodni
Nick: Szymek85
Dołączył/a: 22.03.11
20 tygodni
Nick: test
Dołączył/a: 10.08.11
20 tygodni
Reklama
Facebook

Statystyki reklamowe
Countdown
Do premiery BF2042 zostało

Odliczamy 1...2....3... !!!
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Markorek1982
[off] 29-08-2023 20:56
Na wspominki się człowiekowi zebrało. Pozdro wariaty. Ktoś tu jeszcze prócz szefostwa zagląda?

[A] ajas
[off] 19-04-2023 10:06
strona opłacona na kolejny rok

[A] MagikGT1980
[off] 21-01-2021 18:58
Dzięki Floyd i wzajemnie

Floyd
[off] 30-12-2020 12:33
Wszystkiego najlepszego w nowym roku. Oby był dla Was lepszy niż poprzednie. Trzymajcie się tam w zdrowiu i radości.

[A] ajas
[off] 19-05-2020 19:51
101 lat Paweł

Ankieta
w jaką next gen tech idziesz

PS4
PS4
52% [13 głosów]

xBoxONE
xBoxONE
12% [3 głosów]

PS4+xBoxONE
PS4+xBoxONE
8% [2 głosów]

PS4+PC
PS4+PC
20% [5 głosów]

xBoxONE+PC
xBoxONE+PC
0% [0 głosów]

tylko PC
tylko PC
8% [2 głosów]

inne
inne
0% [0 głosów]

Ogółem głosów: 25
Musisz zalogować się, aby móc zagłosować.
Rozpoczęto: 11/10/2013 07:32

Archiwum ankiet
Zobacz temat
Kto tu jest? 1 Gość (ci)
 Drukuj temat
LG G3s v G2
ajas
Pany tak się przymierzam do jakieś kupy z androidem bo jak się nie ma co się lubi to się bierze co dają !!!!

wychodzę z założenia że jak już mam podpisać cyrograf na 24m to wyciągnąć od nich coś najlepszego

i wychodzi sorry że kurwa nie będę płacił po 200zł/m przez 24 mieś i na dodatek jednorazowo trzeba zapłacić około 1k pojebało ich...

i tak patrzę i wychodzi mi że dobrym wyborem jest telefon z serii G bo i abonament niski i jednorazowo trzeba 300 zł zapłacić więc tragedii nie ma

i tu pojawia się pytanie czy ktoś z was miał taki telefon G3s lub G2 lub inne od LG jak się to ma co do jakości wykonania itp bo wiadomo na necie wszystko super !!!!

już nie będę wymieniał w co celowałem i nie był to iPhon6 !!!!
AjaS has left the building!!!!

Raz się skurwisz, kurwą pozostaniesz! - Józef Piłsudski

If I Die in a Combat Zone, Box Me Up and Ship Me Home

staniol
miałem g3 dosłownie 2 dni dla mnie tragedia jesli juz masz inwestowac to weż lepiej jak mozesz samsunga glaxy 4 lub galxy 3 (o ile dobrze pamietam tez nie jest zle jesli chodzi o kaske na start) a szczerze mówiać jade na samsungach od pierwszego galaxy i durzej ruznicy pomiedzy 3 a 4 nie ma ( pare pierduł no i troszke mniejszy dotyk w 3 )

ajas
ale co jest nie tak ??? w LG osobiście Samsung dla mnie to tanie plastykowe badziewo i na dodatek sobie cenią go nawet starszy model ;/ (S4 to 800 zł no waj )

staniol
mnie przy necie lg się przycinał ale w jednym masz racje lg przebija samsunga w kwesti obudowy jest troszke jakby trwalej wykonana (nawet powiem ci ze s3 tez jakby ciut lepsze opakowanie niz w s4 )

Połączony z październik 28 2014 20:13:26:
a i jeszcze jedno co mnie w lg wqwiało dotyk jakoś wolno chodził choć moze to moje subiektywne doznanie bo jestem juz przyzwyczajony do samsungów
Edytowane przez staniol dnia 28-10-2014 20:13

Mafiozo88
nie polecam brać tel na abonament bo to jak kredyt więc i tak im pakujesz kasę do ręki a LG tani bo to niższa półka od tych które byś chciał czyli średnia i wyższa. Oblicz ile cię wyniesie kredyt czyli abonament x ilość miesięcy i pomyśl czy nie lepiej od razu wyłożyć np to 800 zł czy 1000 i mieć spokój i tak wyjdzie taniej niż ten abonament i z dupy telefon... Ja jak bym zmieniał to brałbym Xperie Z tą pierwszą zetke. Używane już są po 800 zł z gw i paragonem da się znaleźć
g.bf4stats.com/UbNNLzr4/ps4/Mafiozo88PL.png
g.bf3stats.com/360/ieBPolice2/Mafiozo88.png

Maniek1978
Ajas jeżeli LG to "flex" czy jakoś tak - 5'' i jest trochę wygięty - ma znajomy i śmiga to całkiem całkiem. Ja osobiście Samsung Note 2 (wyszedł Note 4 ale musiałoby mnie pogiąć żeby 3 klocki dać za tel). Moja propozycja - bierzesz abonament taki jak ci pasuje + telefon który nie jest drogi ( za zyla ) następnie sprzedajesz - tel za zyla - i dokładasz kilka zł do używki która cię zadowoli - chyba że używany tel dla ciebie to PFFFUUUJJJJJJ błe Pfft

ajas
Mafio masz rację tyle tylko że w abonamencie masz to rozłożone na 24 mieś a tu trzeba wyjebać kasę od razu.

te huje z abonamentem tak sobie wyliczyli że wychodzi że nic nie dają extra tyle tylko że ce ny mają nie rynkowe !!!!

kurwa moja stara Lumia 920 jest ok tyle tylko że huj nocuje w patefonie i aplikacje jakoś dziwnie omijają tą platformę !!!!

no i masz babo placek kurwa

staniol
ajas no mysle ze rozwiązanie manka jest chyba njalepsze po huj sie w kredo pakować jak by to nie zwać (abonament to smycz ) a sony z no musze przyznać fajna i fajnie smiga

divano
Też polecam Samsung Galaxy S3/S4/S5 jest to głowna linia produktowa. Aktualnie główny konkurent geiPhona.

Inny dobry android to HTC One jest go kilka specyfikacji, ich nakładka na androida to marzenie - tak powinien wyglądać system operacyjny na telefonie. Bootowanie w 8-10s no i nie ważne że masz zawalony telefon aplikacjami interfejs się nie przycina, masz dostęp do telefony bez lagów.

LG zdaża się robić lepsze i gorsze telefony - a najgorszy w nich jest ich przerobiony android, bez zmiany launchera nie da rady pracować, lagi bo ważniejsze jest odświeżenie pogody niż dostęp do funkcji telefonu. Takie mam wnioski na moim rocznym LG 4xHD (P880).

Markorek1982
Ja tez polecam Xperia Z. Ja akurat zmieniłem z jedynki na dwójkę i z obu jestem very happy.
"Od chwili tej aż do końca świata, w pamięci ludzkiej będziemy żyć: my, wybrańców garść, kompania braci. Kto dziś wespół ze mną krew przeleje, ten mi bratem."

g.bf3stats.com/360/TxO-WK/Markorek1982.png
g.bf4stats.com/kpyZI4Gp/ps4/Marko82PL.png
g.bf1stats.com/HTWOoQLp/ps4/Marko82PL.png

staniol
http://olx.pl/ofe...c502f05107

przez przypadek znalazłem

Przejdź do forum: